jump to navigation

Hantar Artikel dan Komen

050429-sukpen-011.jpgSelamat datang kepada  semua pengunjung YoungMalaysian.cjb.net . Tujuan blog ini di lahirkan adalah untuk membincangkan perihal Generasi Muda Malaysia dan mendegar serta menerima pendapat dari Generasi Muda di Malaysia. Anda  digalakkan berbincang mengenai apa-apa juga topik secara  terbuka dan berilmiah . Hantarkan apa juga bahan yang anda  rasa untuk di kongsi bersama rakan-rakan yang melayari laman ini – hantarkan ke ymalaysian@yahoo.com

Comments»

1. khaireyl hairey - February 18, 2007

saya cuba hendak membuat luahan rasa mengenai persekiran di UiTM, Arau. kehidupan di sana agak terkongkong berbanding cawangan lain. edangkan pelajar di Shah Alam tidak perlu megikuti undang seperti tidak dibenaran berjalan berdua antara lelaki dan perempuan.. sedangkan pelajar-pelajr tersebaut hanya teman dan berjalan tidak berpimpinan tangan. malah warna merah jambu juga umpama sesuatu yang menjijikkan di mata penuntut lain.. golongan lelaki lembut di hina dan dikeji di sana.. adakah ini mentaliti penuntut Uitm arau perlis??

2. budak problemo.. - February 23, 2007

saye ingin meluahkan prasaan saye kat ruangan ini……kerane saya dalam dilema hidup.saya rasa apa yang diluahkan oleh saya ni mungkin merepek bagi p’baca sume.tapi dgr je la erk..saya kalo g town,mesti tak lepas dari kena pow dgn bdk2 jahat.pelik tol saya.

3. budak runsing - February 23, 2007

?????????????????????????????????????

4. F Abdullah - April 6, 2007

Budak Problemo…yang selalu kena ‘pow’ ngan bebudak jahat kat town.

Saya berasa simpati terhadap masalah you…

Kadangakala cara ‘bahasa badan’, cara berjalan’, ‘berbahasa’ , ‘berpakaian’dan dengan siapa you bersama ketika itu..samada seorang atau berteman mungkin mengundang keadaan tersebut..

Elakkan daripad pergi ke tempat-tempat tidak selamat atau ‘port’ mereka..dan bekalkan diri dengan ilmu pertahanan diri, ilmu psaikologi….

Dah tau selalu kena ‘pow’…cuba elakkan bawa banyak ‘cash’/wang tunai dan barang berharga….Good Luck….

5. MIRELEN - April 29, 2008

ASALAMUALAIKUM..
APA YANG SAYA NAK KATAKAN ADALAH IBU BAPA KPD BAYI INI ADALAH SANGAT SANGAT BINATANG…HANYA TAHU MELAKUKAN PERBUATAN TERKUTUK DAN TAK TAHU BERTANGGUNGJAWAB SERTA TIADA PERASAAN…
APA YANG BERLAKU KPD BAYI2 COMEL INI ADALAH DISEBABKAN IBU BAPA KPD MRK…DAN SUATU HARI MEREKA AKAN MENDAPAT BALASAN ATAS PERBUATAN MEREKA….

6. mohd abdullah - June 4, 2008

youngmalaysian ini sudah layak di tutup aje kalau dah dari bulan Oct 2007 tak ade berita / article nak disiarkan

7. tipsgoda - November 10, 2008

sayang..concept yang bagus tapi tidak di update.

8. zul - April 11, 2010

dosa besar

9. siti - August 19, 2010

tiada komen

10. samcorner - September 6, 2010

http://UntungPantas.com/?id=samcorner
Jana Untung Pantas
dengan menonton TV kami
Program Terbaru & Terbaik di Malaysia
Hebat – Tontoni Pelbagai Rancangan Siaran TV Yang Hebat
Jimat – Penjimatan Sehingga RM800 Seawal Penyertaan
Wang – Potensi Pendapatan Sehingga RM 2 Juta
Sistem kami menggunakan teknologi canggih auto randomizer dan auto placement.
Ini bermakna, pihak kami akan memastikan bahwa setiap ahli yang telah membuat
pembayaran akan mendapat agihan downline yang adil. Jika anda ingin berusaha
lebih sedikit dengan memasarkan produk sendiri, anda akan dapat pulangan yang lebih hebat. Itu terpulang kepada anda.
Duitakan dimasukkan terus ke dalam bank akaun anda setiap kali pelanggan baru masuk dan membuat bayaran.
Anda boleh memantau semua transaksi, berhubung dengan network anda serta lain-lain pada bila-bila masa dari laman ahli.
Perlu diingatkan, ini bukan program pelaburan skim cepat kaya tetapi ia adalah pelaburan untuk perniagaan sendiri
yang memberikan keuntungan yang tinggi sekali.

11. MOHD FAIRUZ BIN RAMLAN - December 9, 2010

salam 1 malaysia semua..
sy ingin b’tnyekn kpd pihak tuan,puan yg berkenaan dlam program ni..sbnrnye sy ingin tahu adakah program ini akan membuat perlumbaan secara btol contohnye di litar2 di setiap negeri..sy rase dgn cara ini boleh banteras mat2 rempit di jalanan..sy harap pihak tuan,puan dpat pertimbangkan cadangan atau persoalan sy ini..sekian

12. mat konfius - April 4, 2011

boleh ke seseorang perempuan yang mengandung tanpa suami,bersalin di hospital atau klinik kerajaan?

13. sakinah - April 3, 2012

minta pendapat apa keistimewaan ipad berbanding netbook

14. no - November 24, 2012

dulu sy pernah kerja pelacur dan sy ada mgambil dadah,dan ada sorg ank tanpa penikahan,family sy dah dpt tau semua dan mereka buang sy dn tak blh terima sy lg,sy jadi buntu,sy ingin betul2 bertaubat ke mana harus sy pergi,,ada pertolongan utk sy tak

15. marzuki bin mohd isa - May 18, 2015

Macamana cara untuk memohon sebagai peserta usahawan sosial?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: